OM WOOD

På vores værksted i Hillerød designer og bygger vi vores eget design i genbrugstræ.  Værkstedet ligger ved Arresø og udsigten fra det lille værksted er ud over marker og natur. Inspirationen er ikke svær at finde i de omgivelser.

Det er her Peter er de fleste dage arbejder på produkterne til butikken.

Vi laver det meste på mål og i den farve du kunne tænke dig. Mange af produkterne er lavet i gamle pallerammer og andet genbrugs træ, som Peter samler forskellige steder.

Først skal træet renses for hæfteklammer, søm og skruer og andet, som typisk er at finde i genbrugstræ. Derefter skal det slibes ned, til træet igen fremstår fint og friskt. Til mange af vores produkter, som f.eks. vores knagerækker og bogkasser, vælger vi at lade træet fremstå med den naturlige patina, det har fået igennem årene. Det er netop dette, som giver charmen og varmen, når man vælger at bygge i genbrugstræ.

Vi vælger ofte at behandle træet med en teknik, som får træet til at fremstå med et udtryk, som minder om drivtømmer.  Andre gange lægger vi farver på. Under alle omstændigheder kan du vælge hvordan du gerne vil have dit produkt overfladebehandlet.

Peter startede efter 25 år i underholdningsbranchen i 2011 Woodliving, som han drev frem til 2020 med sin søn Jeppe, til det blev solgt for et par år siden. Woodliving var nogle af de første på markedet med møbler i genbrugstræ.

Nedenfor kan du se eksempler på nogen af de ting, som vi har i butikken. Har du specielle ønsker, så ring eller skriv til os. Så tager vi en snak om det. Og tag gerne et eller flere billeder, af det du drømmer om, med, så prøver vi at indfri dine forventninger.