BETINGELSER FOR AT HANDLE PÅ GOODS & WOOD

Forsendelse

Når du har bestilt en eller flere varer og ordren samt betalingen er gennemført, postes din vare inden for 5 arbejdsdage (undtagen lør. søn. og helligdage).
Skulle pakken mod forventning ikke dukke op, skal du kontakte dit nærmeste posthus og spørge efter den, det sker nogle gange at den ligger til afhentning, uden modtager har modtaget en afhentningsseddel.

OBS: Kig godt efter om du skulle have modtaget en afhentningsseddel, og vær sikker på at den adresse der står på din postkasse er den samme som du har lavet din bestilling til.

Hvis vi modtager pakken retur hører du naturligvis fra os.

Privatlivspolitik og sikkerhed

Ingen af de indtaste oplysninger ved en handel, videregives eller sælges til tredjepart.
Hele vores hjemmeside er krypteret med “HTTPS” sikkerhed. Når du bliver sendt videre til vores betalingsvindue er det “SSL” krypteret og derfor kan du være sikker på at dine indtastede oplysninger aldrig bliver delt med nogen andre, heller ikke os selv.

Returret

Du har 14 dages returret, hvor du selv skal betale portoen for returfragten. Returvarer bedes vedlagt navn og fakturanummer. Alle varer SKAL returfragtes i original og ubeskadiget emballage, dvs. evt. kasser skal være i samme stand som ved modtagelsen. Forskellige sikringer/klistermærker skal være ubrudte.

Tilbagebetalingen af varen vil ske indenfor 5 dage efter modtagelse af returvaren.

Hvis der opstår problemer eller andet er du altid velkommen til at kontakte mig. Jeg er kun interesseret i fuldt tilfredse kunder. Der findes en løsning på et hvert problem.

Forbehold

Der tages forbehold for prisfejl/tastefejl, prisændringer og udsolgte varer.

Jeg kan ikke garantere, at de farver, som vises på hjemmesiden, præcist gengiver de farver, produktet faktisk har. Det kan bl.a. afhænge af dine computerindstillinger.