OM GOODS & WOOD

Goods & Wood er en interiørbutik og består af Peter Rose og Christine Hagn-Meincke. Peter har tidligere drevet Woodliving, hvor han sammen med sin søn Jeppe byggede møbler i genbrugstræ. Firmaet solgte de for nogle år tilbage for at skrue ned for tempoet. Det har dog vist sig, at det stadig kribler i fingrene, hvorfor nye og andre produkter i genbrugstræ nu tager form.

Peter er derfor til daglig på værkstedet, hvorimod du mange af dagene vil møde Christine i butikken. Ud over os kan du en gang imellem møde butiksungerne Bjørk og Viggo.

I butikken har vi samlet smukke ting til din bolig i et mix af Peters egne ting i træ samt ting og sager, som vi har fundet hos leverandører i Skandinavien og Europa.

Vi lægger vægt på kvalitet og bæredygtighed. Vi skal genbruge, der hvor vi kan, og når vi køber nyt, skal det være ting. som vi er glade for og beholder i vores hjem i lang tid. Derfor er mange af vores produkter fra virksomheder med en god CSR-strategi og gerne produceret i genbrugsmaterialer.

Når du besøger Goods & Wood. kan du regne med en god og personlig betjening, uanset om du bare skal ind og kigge dig lidt omkring i fred og ro eller har brug for en snak om et produkt.

GW-1133492

I Goods & Wood bygger vi primært i genbrugstræ, og det meste kan tilpasses dit behov. F.eks. kan en sengegavl laves på dine mål og med dine ønsker til farver. Vi laver gerne en farveprøve til dig inden du bestemmer dig, dog er der altid nuance udsving i farverne, når man arbejder med træ. Så kom ind i butikken og snak med os om dine ønsker og behov.